Meer bezoekers op je website dankzij BlogFlow

BlogFlow mailt jou zo vaak als je wilt unieke, SEO-ready content voor je blog of website.

Gratis artikel proberen
Geen abonnement, betaalgegevens of account nodig om je gratis artikel te ontvangen.

Wij zijn Blogflow

Blogflow zet content creatie op autopilot! Maar hoe kom je erbij en wie zijn jullie?

Blogflow is ontstaan uit de behoefte om makkelijker met AI tools te kunnen werken. Wij zien en geloven in de kracht van AI, maar we zien ook de moeilijkheid die het met zich meebrengt om echt goede content te verkrijgen uit deze tools.

Blogflow wil het voor iedereen makkelijk en toegankelijk maken om kwalitatieve content te realiseren met gebruik van AI maar zonder de technische kennis en moeilijkheid om met de verschillende tools te communiceren. Al lange tijd is Blogflow bezig met de ontwikkeling van haar platform. Blogflow communiceert met alle beschikbare AI generatoren. Dit om zo goed mogelijke resultaat te behalen in de vorm van de beste content. Vragen als: Met welke tool moet ik werken? Welke input geef ik de tool om tot het beste resultaat te komen? Hebben wij de afgelopen maanden onderzocht en gebundeld in een uniek platform.

Simpel goede content ontvangen in je mailbox zo vaak en voor zoveel verschillende projecten als je wilt is nog nooit zo makkelijk en goedkoop geweest. Blogflow rekent slechts 1 euro per artikel. Dus ben je nu een website eigenaar en zoek je een continue flow van berichten dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Geen gedoe meer met tekstschrijver die veel te duur zijn en niet meer zelf klooien met ChatGTP of andere AI generators. Nee, wij doen het gedoe voor je en jij bent bezig met waar jij goed in bent. Ook bedrijven die voor verschillende projecten content zoeken kunnen bij ons terecht. Binnen het Blogflow platform maak je gemakkelijk verschillende projecten aan en zet je je content creatie op autopilot.

Wij geloven in het feit dat deze technologie voor iedereen toegankelijk moet zijn en blijven. Vandaar onze vaste lage prijs van slechts 1 euro per goed artikel. Al onze artikelen voldoen aan de SEO voorwaarden en richtlijnen en zijn niet detecteerbaar voor de verschillende AI scan tools.

Veel Blogflow plezier.
Team Blogflow